Tuesday 11 April 2017

Wykazy Czego unikać z chorobami nerek


W normalnych okolicznościach, nasze nerki może pomóc rozładować odpadów przemiany materii i toksyn oraz nadmiaru wody i elektrolitów z organizmu. Jednak u pacjentów z chorobami nerek, muszą być bardziej ostrożny z tym, co jedzą, ponieważ niewłaściwe diety wprowadzi dodatkowe obciążenie obciążenia i pogłębić swoje funkcje nerek.
Jeśli masz problem z nerkami lub z wysokim ryzykiem wystąpienia zaburzeń czynności nerek, istnieją wykazy produktów, które trzeba unikać lub przynajmniej ograniczyć do zmniejszenia obciążeń nerki i chronić funkcje pozostałych nerkowych.
Jest to lista produktów, które pacjenci z chorobą nerek należy unikać.
Zasadniczo, świeże owoce i warzywa są odpowiednie dla pacjentów z chorobą nerek, ponieważ większość warzywa i owoce o niskiej zawartości białka o wysokiej witaminy i bogata w błonnik. Jednak jeśli pacjent ma hiperkaliemii, muszą ograniczać tych które są bogate w potas lub spowoduje zaburzenia rytmu serca lub niewydolność serca, a nawet zagrażać ich życiu.
warzywa wysokiej potasu: pomidory, ziemniaki, buraki cukrowe, szpinak, awokado, etc.
owoce wysokiej potasu; banan, pomarańcza, kiwi, nektarynki, śliwki i suszone owoce, etc.
fosfor
problemy z nerkami zwykle spowoduje nadmierne budowania fosforu we krwi, a to jest bardzo niebezpieczne dla kości i łatwo powodować osteoporozę i złamania kości. Dlatego żywność wysokiej fosforu należy unikać lub przynajmniej ograniczone.
żywność wysokiej fosforu: czekolada, orzechy, napoje gazowane i mleczarnie jak mleko, ser sojowy, jogurt sojowy, ser twardy, etc.
Fast food, żywność restauracja, żywności konserwowanej i wysoko przetworzonej żywności powinny być unikane, jeśli masz jakiekolwiek problemy z chorobami nerek lub nerkami, ponieważ te pokarmy są zazwyczaj bogate w sód, które mogą pogorszyć obrzęki i wysokie ciśnienie krwi.
Oprócz tych ograniczeń dietetycznych, istnieje wiele korzystnych dla żywności odżywcze i chroniąc nerki zarówno dla osób zdrowych i pacjentów z chorobą nerek.
owoce niskiego potasu i warzywa: jabłka, jagody, śliwki, winogrona, arbuzy, sałata, ogórek, cebula, czosnek, marchew, kalafior, brokuły, itp
pokarmy o niskim fosforu: Sorbet, lemon-lime soda, makaron ryż, popcorn, zielona fasola, itp
Inne korzystne środki spożywcze chorobami nerek obejmują olej rybny, białe jajko, sok żurawinowy, etc.
W końcu, trzeba jasno powiedzieć, że dieta nie jest drogą do naprawy chorej nerki, trzeba otrzymać professionanal i naukowe leczenie. W szpitalu Shijiazhuang choroby nerek, toksyny usuwania traktowania, Micro-Medycyna chińska Osmotherapy i inne naturalne treamtnets pomóc rozszerzyć naczynia krwionośne, promować krążenie krwi oraz regulują ciśnienie krwi, tak aby leczyć choroby nerek fundamentalnie.
E-mail na kidneyservice@hotmail.com, dadzą ci więcej porad w zależności od konkretnego stanu.
Albo może po prostu zwrócić się do lekarza online aktualna pomoc, są one 24 godzin w Internecie.
Można też dodać WhatsApp: +8618330162295
To bezpłatne.

No comments:

Post a Comment

Leave your question here, so kidney experts will give you the answer in 24 hours.

Full Name:
Country:
Email:
Phone Number:
Whatsapp:
Medical Report:
Disease Description:
 

Here doctors offer free analysis about illness condition